Truineer Nieuws melden?

Uitzichtloos!

Alweer verliest STVV, en dit alweer na gewoon een slechte partij. Even konden de mannen van Muscat de schijn ophouden. Daarna gingen ze snel kopje onder.

Twintig minuten kon STVV de schijn hoog houden Achter de Kazerne. Daarna gingen ze op een even roemloze manier onderuit als tegen Cercle. Eén conclusie: dit team is één dikke hoop los zand. Wat wij zagen: volgens ons verre van een opstelling van de beste ploeg, veel te weinig duelkracht (ondanks zes gele kaarten), balverlies aan de lopende band, slordige passing en geen kansen. Met andere woorden: geen lichtpuntje, of we moesten het nog even over nieuwkomer Cacace hebben. Maar die wist na rusten ook niet wat hem overkwam.

Dit STVV is een degradatiekandidaat. Dat is de enige conclusie die we uit dit schamele vertoon konden en kunnen trekken. Muscat is aan zet. Nog meer, Tateishi is aan zet. Het tij zal snel moeten keren. Anders gaat dit STVV een moeilijk seizoen tegemoet.

Doelpunten

60’ 1-0 Vranckx (assist Mrabti)

64’ 2-0 Vranckx