Truineer Nieuws melden?

STVV laat kansen liggen en krijgt deksel op de neus

STVV verdiende meer tegen Antwerp, maar zag door een fout van de scheids en een slecht opgestelde muur een zeker gelijkspel verloren gaan. Achteraf baalden de spelers als een stekker. Maar coach Kevin Muscat zalfde, en onthield vooral de uitstekende prestatie van zijn jongens.

© STVV

Kevin Muscat: liever dan me te ergeren aan de verloren punten, onthou ik dat we hier vandaag een mooie, open en goed pot voetbal gezien hebben. Hier kunnen we iets mee. Over de scheids? Daar zeg ik niks over. Moeilijke job is het, zeker in zo’n intense match. Liever kijk ik naar onszelf. Wij zijn op de goede weg.”

Kenny Steppe: “Die goal was het resultaat van een dubbele fout: in eerste instantie van de scheids, in tweede instantie van onszelf. Juklerod profiteerde maximaal van onze miscommunicatie. Ik vroeg dat de hele muur verder zou opschuiven, maar dat gebeurde niet snel genoeg. Juklerod wachtte natuurlijk niet en nam ons zo te grazen.”

Samy Mmaee: de 3-2 was deze match dichterbij dan de 2-3. Maar wie de kansen laat liggen, krijgt het deksel natuurlijk op de neus. Ik verwijt niemand iets. Maar we moeten nu wel ’s snel die drie punten pakken.”