Truineer Nieuws melden?

Sporting Aalst gaat onderuit tegen beter Stevoort

In derde provinciale ging Sporting Aalst gisterenavond met 0-2 onderuit tegen Eendracht Stevoort. Aan de overwinning van de bezoekers viel niks af te dingen.

De wedstrijd begon met een studieronde van 20 minuten, waarin geen van beide ploegen risico’s namen, niks weggaven, maar voorin ook niks konden klaarmaken.Daarna namen de bezoekers de match stilaan in handen. In minuut 36 nadat Aalst nochtans een eerste keer was komen piepen,  versnelde Lennert Mooren op rechts. Zijn voorzet bereikte Joris Vandenbosch die mooi afwerkte. (0-1).  Dat was ook de stand bij de koffie. In het begin van de tweede helft drong de thuisploeg meer aan, maar een snedige aanval van de bezoekers, van dichtbij door Jooken op keeper Derwael gekopt, was de voorbode van de 0-2. Doelpuntenmaker van dienst: Tim Henkens en dit alweer een mooi doorzetten van Lennert Mooren  op rechts.  De bezoekers deden de match nadien op slot, Aalst bleek te onmondig en mocht nog blij zijn dat de score niet hoger opliep. Verdiende overwinning voor de bezoekers.