Truineer Nieuws melden?

Pauli Beton verder in zee met STVV

STVV en Pauli Beton blijven partners. Beide partijen zetten hun handtekening onder een nieuw contract. Daardoor zal de naam van het bedrijf ook dit seizoen op het shirt prijken, net boven het logo van de club. Team Truineer wenst beide partners veel succes toe.

© STVV

NV Pauli Beton is een producent van vloerelementen (welfsels) in gewapend beton en voorspan beton. Sinds 1954 is de firma PAULI BETON reeds actief ,eerst in Munsterbilzen en sinds 1980 op het industrieterrein van Hoeselt. Met deze verhuis kon volop geïnvesteerd worden in de automatisatie van de productie, en de centralisatie van alle productielijnen op één site. In 2003 heeft de tweede generatie het roer overgenomen, en zowel het assortiment als het productieproces verder toekomstgericht uitgebouwd. In 2012 is een super moderne fabriek opgestart voor de productie van voorgespannen vloerelementen, zodat Pauli Beton met een ruim assortiment betonproducten tegemoet kan komen aan de eigentijdse vraag van de bouwmarkt in de Benelux.