Truineer Nieuws melden?

Kennismaking met assistentiewoningen ‘Orelia Serrenhof’

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwde Orelia recent een gloednieuwe seniorencampus: Serrenhof. Het huis vervangt sinds februari de Truiense woonzorgcentra La Madrugada en Laurentius. Feestelijkheden zijn er, ten gevolge van het corona-virus, in de lente van 2020 helaas niet geweest. Maar begin oktober zorgt Orelia Serrenhof voor een corona-proof alternatief: met demo-dagen op afspraak.

Nieuwe assistentiewoningen bij Orelia Serrenhof (Sint-Truiden)

Kennismaking op afspraak op 5, 6, 7 of 9 oktober ‘20

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwde Orelia recent een gloednieuwe seniorencampus: Serrenhof. Het huis vervangt sinds februari de Truiense woonzorgcentra La Madrugada en Laurentius. Feestelijkheden zijn er, ten gevolge van het corona-virus, in de lente van 2020 helaas niet geweest. Maar begin oktober zorgt Orelia Serrenhof voor een corona-proof alternatief: de demo-dagen op afspraak.

De woonzorgcampus biedt naast het woonzorgcentrum ook onderdak aan 33 assistentiewoningen (voor 1 of 2 personen). Het gebouw is opgetrokken rond een mooi binnenplein waardoor er in het gebouw veel licht binnenvalt. De flats hebben een slaapkamer, ingerichte keuken, badkamer én een terras. Senioren kunnen er het leven dat ze thuis hebben, gewoon verderzetten. Helemaal zelfstandig. En als het nodig is, is de assistentie van het zorgteam van het woonzorgcentrum vlakbij. De bewoners kunnen bij Serrenhof genieten van heel wat faciliteiten. Zo is er een kapsalon, een kineruimte, een mooi aangelegde tuin met onder andere een petanquebaan, een binnentuin, een O’Café met een zonne- en schaduwterras… Ann Roosens, directrice van Orelia Serrenhof: “Wil je graag wat kleiner gaan wonen? Heb je graag wat meer gezelschap of voel je je thuis niet 100% veilig? Dan is een assistentiewoning een mooi alternatief. Orelia staat bekend om zijn centra die een warme thuis bieden voor de residenten. Zij leven op hun eigen ritme in de privacy van hun flat, maar indien nodig is hulp vlakbij. Serrenhof is bovendien ook goed gelegen. In de Viaductstraat zijn we vlakbij het centrum van Sint-Truiden, dat is meteen een extra troef voor wie bijvoorbeeld graag naar de markt gaat of deelneemt aan het culturele leven in de stad. Kom zeker even kennismaken, we geven je graag een persoonlijke rondleiding.”

Je privé-rondleiding reserveren? Stuur een mailtje naar serrenhof@orelia.be of bel het nummer 011 71 31 00.