Truineer Nieuws melden?

HORECA Sint-Truiden biedt klanten extra vertrouwen met Rentokil desinfectie

Op dinsdag 8 september laat HORECA Sint-Truiden een gespecialiseerde desinfectie uitvoeren door Rentokil. De Truiense horeca wil namelijk haar klanten in alle veiligheid en met wederzijds vertrouwen verwelkomen. Daarvoor gaan de horecazaken een stap verder dan de standaardmaatregelen die momenteel gelden voor horecabezoek. Met Rentokil heeft HORECA Sint-Truiden een betrouwbare en ervaren partner gevonden voor deze desinfecties, die ook het coronavirus bestrijden.

De horeca levert momenteel alle mogelijke inspanningen om hun klanten veilig én comfortabel mogelijk te laten genieten. De huidige maatregelen die daarvoor worden opgelegd, zorgen ervoor dat mensen opnieuw hun weg vinden naar hun vertrouwde cafés of restaurants. Daarnaast kunnen ook nieuwe adressen op veel bezoekers rekenen deze dagen.

Preventieve desinfectie door Rentokil

Omdat de gezondheid en het welzijn van hun klanten belangrijk is, doet HORECA Sint-Truiden beroep op de desinfectieservice van Rentokil. Het bedrijf biedt een professionele desinfectie aan, die bacteriën en virussen bestrijdt. Hierbij wordt ook het coronavirus gedeactiveerd. Met deze Rentokil desinfectie, willen de lokale horeca hun klanten en hun werknemers op alle mogelijke manieren veiligheid en vertrouwen bieden.

Rentokil aan het werk bij Twenty Two Coffee.
Meer dan reiniging door specifieke techniek

Tussen klanten door, worden tafels steeds zorgvuldig ontsmet door het personeel van de horecazaken. Het gaat echter om een reiniging van de oppervlakken die makkelijk bereikbaar zijn. Wanneer mensen niezen of spreken, vliegen echter ongecontroleerd speekseldeeltjes door de ruimte, die vaak landen op plaatsen die met een doek niet worden schoongemaakt. Daarom gaat Rentokil, naast het reinigen van oppervlakken, ook de producten sproeien en vernevelen in de lucht. Op deze manier landt het product net op dezelfde plaatsen als de bacteriën en virussen bij bijvoorbeeld niezen en deze uit te schakelen.

Horeca Sint-Truiden organiseert een groepsaankoop voor ontsmettingen door Rentokil. Op die manier willen ze onderstrepen dat veiligheid centraal staat voor de Truiense horeca.

Kijk voor meer informatie op https://www.rentokil.com/be/desinfectie/