Truineer Nieuws melden?

Gratis railpass aanvragen tot 30 september

Vanaf 5 oktober kan je in het kader van de coronamaatregelen 12 trajecten afleggen met een gratis railpass, aan te vragen vanaf vandaag tot en met 30 september.

Elke Belg kan vanaf 5 oktober met een gratis Railpass sporen. De pass is geldig voor 12 trajecten. Dat is een van de corona­steunmaatregelen van de federale regering. De Railpass is goed voor twaalf gratis treinritten.

De treinkaart aanvragen kan vanaf vandaag tot 30 september,meldt de website van de NMBS. De aanvraag kan via een online formulier en per telefoon en kan gebruikt worden gedurende een periode van 6 maanden, met maximaal 2 reizen per maand.

Vertrek vanaf 9 uur ’s morgens in de week, geen tijdsbeperkingen in het weekend.

Meer info via : www.hello-belgium.be of https://www.belgiantrain.be/…/tickets-an…/railpass/free-pass