Truineer Nieuws melden?

Bram en Eline moeten het centrum glans geven

Vandaag werd het nieuwe managementteam voorgesteld van middenstandsvereniging Trud’Or, Shop and the City. Eline Dessers (29) en Bram Deltour (21) worden samen het nieuwe managementteam van middenstandsvereniging Shop & The City en zijn vastberaden om te zorgen voor de juiste dynamiek in het centrum van Sint-Truiden.

© Trud'Or

Lisa en Marijn vertrekken
“We willen Marijn en Lisa bedanken voor hun grote inzet. Met de vele werken in het centrum en het coronavirus was het zeker geen makkelijke periode voor onze middenstand. Toch kunnen we terugkijken op verschillende mooie evenementen en geslaagde campagnes die enthousiast onthaald werden bij de handelaars”, vertelt Philip Bronckaerts, voorzitter van Trud’Or.

Eline en Bram halen het van 67 inzendingen
“We zijn ervan overtuigd dat we met Eline en Bram opnieuw twee gedreven Truienaren hebben gevonden die er met hun enthousiasme en nieuwe inzichten in zullen slagen om lokale ondernemers te verbinden en onze stad op een verfrissende manier te promoten”, zegt Schepen van Middenstand, Jos Pierard. “De grote interesse in deze vacatures geeft aan dat Shop & The City nog steeds een heel sterk merk is dat we ook de komende jaren moeten blijven gebruiken om onze handel te promoten.”

Bram bedacht LAM gin
Bram Deltour is op zijn jonge leeftijd niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren organiseerde hij al meerdere evenementen en recent lanceerde Bram zijn eigen LAM Gin. Na een stage bij To The Point events, is hij nu klaar voor zijn eerste vaste job. “Ik vind het super dat ik alle dingen die ik graag doe nu kan combineren in mijn eerste job én in mijn eigen stad”, klinkt het enthousiast bij de zoon van Peter Deltour en neef van Frank Deltour van Foto Robyns.

Knappe kop Eline
Na haar masterstudies handelswetenschappen was Eline Dessers de voorbije 6 jaar aan de slag bij Mercuri Urval. Haar passie voor social media en netwerken bracht haar bij Trud’Or. “Het is een grote uitdaging waar ik enorm naar uitkijk. Samen met Bram zal ik op zoek gaan naar creatieve en moderne manieren om het winkel- en horeca aanbod van onze stad in de kijker te zetten en naar partners die we graag betrekken bij het succes van Shop & The City.”

Geen Après-Ski, wel een kerstmarkt?
Het is nog wachten op het jaarprogramma van vzw Trud’Or voor het eindejaar van 2020 en 2021. Wat zeker is, is dat er in december een koopjesperiode aankomt met waarschijnlijk opnieuw een kerstmarkt. De Après-Ski werd al eerder geannuleerd.