Truineer Nieuws melden?

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Of toch?

Gisteren betrapt bestuurder opnieuw, enkele uren nadat zijn rijbewijs werd ingetrokken omwille van teveel gedronken. En wat dacht u? Geen geldig rijbewijs en nog altijd teveel gedronken.

© Politie Sint-Truiden
Op donderdag 24 september 2020 om 11.30 uur werd de aandacht van een patrouilleploeg getrokken door een zwalpend voertuig op de Luikersteenweg. De bestuurder werd aan de kant gezet ter controle en legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. De bestuurder moest of te voet verder of iemand contacteren om hem en zijn voertuig op te halen.
Later op de dag ziet de patrouilleploeg datzelfde voertuig rijden met dezelfde bestuurder, hoewel die eerder die dag al rijverbod had gekregen. De bestuurder legde ook deze tweede keer een positieve ademtest af. Zijn voertuig werd in beslag genomen.
Na verder onderzoek bleek ook nog dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had voorgelegd.