Truineer Nieuws melden?

Drugs in postpaketten. Politie Borgloon onderzoekt en houdt verdachten aan

Afgelopen weekend werden er tijdens meerdere huiszoekingen in Borgloon drugs aangetroffen, waaronder medicatie, amfetamines en cannabis. Deze huiszoekingen kaderen in een onderzoek van onze politiezone naar onderschepte postpakketten waarbij drugs online werden aangekocht. De verdachten zullen na verder onderzoek verhoord worden!

© politie borgloon

In het weekend van 29/08/2020 op 30/08/2020 werd door leden van politiezone Kanton Borgloon een drugsactie uitgevoerd. Tijdens deze actie werden meerdere huiszoekingen verricht te Borgloon.

De huiszoekingen kaderen in een onderzoek naar onderschepte postpakketten waarbij drugs online werd aangekocht. Tijdens de huiszoekingen werden er drugs aangetroffen waaronder medicatie, amfetamines en cannabis. De drugs werden in beslag genomen en de verdachten zullen na verder onderzoek verhoord worden.

Verder werden in het centrum van Borgloon twee personen gecontroleerd die zich verdacht gedroegen. Tijdens deze controle bleek één van de personen in het bezit te zijn van 5 XTC tabletten, de andere persoon bleek zwaar onder invloed te zijn van verdovende middelen. Beide personen bleken geseind te staan inzake probatiemaatregelen. Lastens beide personen werden pv’s opgesteld.