Truineer Nieuws melden?

David Meekers (voorzitter STVV): “geen extra middenvelder”

Graag nog een extra middenvelder voor STVV… het is een roep van de supporters. “Waarom?, vraag David Meekers zich af. “We hebben voldoende kwaliteit en kwantiteit op dat deel van het veld, zeker als De Ridder ook nog terugkomt.”

Voorlopig kan STVV nog echter niet rekenen op een aantal nieuwkomers, waaronder een Caufriez en Filippov. Cacace kwam ook nog niet in actie. “We zullen zien wat het met die jongens wordt. Hopelijk kunnen ze bevestigen. Dit STVV is in principe  heus wel voldoende gewapend om de ambities waar te maken.  Of er nog een middenvelder bijkomt? Niet vergeten dat ook de Ridder binnen een maand terugkomt. Dat is een man die toch iets extra kan brengen.  Voor het overige kan ik alleen stellen dat die extra middenvelder geen prioriteit is, tenzij er zich een opportuniteit voordoet, natuurlijk.”

Met de geoogste 5 op 15 kan ook Meekers natuurlijk niet tevreden zijn. “Kijk, ‘s. Zolang we met Kertsmis geen onoverbrugbare kloof hebben met die beoogde plek in play-off 2, is er niks aan de hand. Dit team maakte al behoorlijk progressie en zal nog progressie maken. Het voetbal is goed. Er worden kansen gecreeëerd. Alleen de resultaten vallen niet altijd mee. Maar die zullen wel volgen. Trouwens. Je hebt  de match tegen Antwerp toch ook gezien. Daar hebben we te weinig gekregen. Drie punten zou niet onverdiend geweest zijn. Maar de teerling viel toen omwille van omstandigheden aan de verkeerde kant. Tel die drie punten erbij, dan spreken we vandaag anders. Maar goed, doorheen het seizoen zal dit zich wel allemaal recht trekken en zullen we eindigen op de plaats die we verdienen.”