Truineer Nieuws melden?

Brush Marathon 2020

De dames van Galanti Color Experts uit Wilderen en CKG de Hummeltjes, Steunpunt Haspengouw sloegen op zondag 8 maart 2020, Internationale Vrouwendag, symbolisch de handen in elkaar

© Ricky Blue

Tamara Menjoie eigenaar van salon Galanti Hair is sterk sociaal geëngageerd. Ze wil vooral gezinnen met een kleine portemonnee een hart onder de riem steken. Zo ging ze in 2019 al gratis haren knippen en wassen van ouders en kinderen. Begin 2020 kwam Tamara met een grootser idee. Samen met haar team Gitte en Vicky zou ze een Brush Marathon organiseren in haar zaak. 

Voor een klein prijsje kon iedereen zijn haren laten wassen en knippen. Dit resulteerde in de prachtige som van 700 euro dat Tamara en haar team aan CKG de Hummeltjes wou schenken. Door het opflakkeren Covid19 uitbraak kon de cheque pas vandaag worden overhandigd. 

CKG de Hummeltjes zal dit bedrag besteden aan het samenstellen van een startpakket bij aanvang van de begeleiding: een Pak(je) me vast!?”. De opzet van dit pakket is  de banden tussen ouder en kind verstevigen.
Het CKG team en alle betrokken gezinnen willen Tamara en haar team van harte bedanken voor hun inzet.

Tamara wil graag ambassadrice worden van het Huis van het Kind Haspengouw. CKG de Hummetjes kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking.