Truineer Nieuws melden?

Bijzonder positieve reacties na ‘heropening’ De Roxy

Wat een enthousiasme, vrijdagavond, na de ‘heropening’ van De Roxy met de komedie ‘Op Goed geluk’. Een topavond was het, met toptoneel, en met een top organisatie, waarbij bleek dat theater, veiligheid en ontspanning op een perfecte manier kunnen samengaan. Eén advies: gaan. Maar reserveer tijdig en laat ook via email weten of je een tafeltje wil om iets te drinken na de voorstelling.
© Flipke Nuyttens
“Wat een enthousiaste reacties na de voorstelling van “Op goed geluk” gisterenavond”, reageert Gunter Reniers op zijn facebookpagina na de eerste voorstelling sinds Corona. “Bedankt aan het publiek van deze bijzondere première! Het was plezant en het was veilig.” Conclusie:  niet meer twijfelen, en zeker gaan kijken.
Voor de mensen die nog komen : vergeet geen tafeltje te reserveren voor NA de voorstelling om nog iets te drinken. Dat kan je doen door te mailen naar info@deroxy.be of informeer ernaar bij je Roxy-bezoek.
Tickets via www.deroxy.be