Truineer Nieuws melden?

Alexander en Elena richten ‘Groentenclub’ op

Alexander en Elena, ook gekend van de actie ‘Levensboom’ ” waarmee de vzw ‘Haal meer uit je tuin’ in samenwerking met het gemeentebestuur levensbomen aan pasgeboren kindjes schenkt, pakken uit met een  “Groentenclub” op ter Dalem. Ook u kan erbij zijn en er in 2021 van genieten..

Hallo allemaal, We zijn

Alexander Kerbush en  Elena Alexandrovna

en we waren niet van Gingelom… Maar al 7 jaar doen we ons best om in Gingelom er bij te horen  Je kent ons misschien via de actie “Levensboom” waarmee de vzw Haal meer uit je tuin in samenwerking met het gemeentebestuur levensbomen aan pasgeboren kindjes schenkt. Nu wil ik jullie graag ons tweede project voorstellen “Groentenclub”. We zijn bezig met op ter Dalem een eetbaar paradijs te maken

Mensen die daar gaan wandelen, hebben zeker al wel opgemerkt dat er “plotseling” een moestuin is verschenen

Deze moestuin wordt in 2021 de “Groentenclub”. Wie interesse heeft om bij de club te komen geeft maar een seintje via de facebookpagina van één van beiden of via https://www.haalmeeruitjetuin.be/