Truineer Nieuws melden?

Zo gaan kinderen en ouders Coronamaatregelen ‘graag’ toepassen

1 september, de grote “heropening” van de scholen, code geel dan nog zeg! Wie had dat gedacht? Nu maar hopen dat we rap naar code groen gaan! Daarom maakten muzikale vrienden meneerJeffrey Dael en meester Dries Uyttenhove op vraag van de Gemeente Kortemark, een liedje, zowel voor de lieve kindjes als de ouders waarin ze zingen hoe eenvoudig het is een  mondmasker te dragen, afstand te houden en handen te wassen. In het West-Vlaams en het A.N., zodat het ook in alle Vlaamse scholen kan worden gebruikt om te sensibiliseren.

DOE'T VOOR MIJ – NEDERLANDSTALIGE VERSIE

1 september, de grote “heropening” van de scholen, code geel dan nog zeg! Wie had dat gedacht? Nu maar hopen dat we rap naar code groen gaan! Daarom maakten we, op vraag van de Gemeente Kortemark, een liedje, zowel voor de lieve kindjes als de ouders. Het is héél eenvoudig: mondmasker, afstand houden en handen wassen!!!We maakten het liedje in de 2 officiële landstalen, zijnde het West-Vlaams en het A.N. Deze versies zullen de eerste schooldag in alle Kortemarkse scholen weerklinken en we hopen eigenlijk in alle scholen in Vlaanderen. Dus: meezingen en delen maar, die handel.Meneer J. & Meester D. wensen iedereen een fijn en een veilig schooljaarOh ja, voor àlle juffrouws ( jaja, en ook voor de meesters): GEBRUIK HET CLIPJE GERUST IN JE KLAS!!!

Geplaatst door Meneer J. en Meester D. op Maandag 31 augustus 2020