Zeilbootjes na jaar afwezigheid terug van de partij op de Augustuskermis

Het is aftellen naar vrijdag. Dan opent de Augustuskermis op de Veemarkt om 17.30 uur. Wij gingen al eens kijken en stelden grote drukte vast op de anders vrij rustige Veemarkt. Marktleider Michel Landuyt was druk in de weer met de aankomst van de verschillende foorkramers. Wie vorig jaar de attractie met de zeilbootjes gemist heeft, komt dit jaar opnieuw aan zijn trekken: ze zijn terug! Hieronder een aantal foto’s van reeds ge├»nstalleerde attracties. Met 72 attracties zal het nog altijd een vrij grote kermis zijn. “Er worden dit jaar geen randactiviteiten georganiseerd, dus geen speciale opening of dergelijke.”

© Truineer

De Crazy Dance is ook van de partij

Elliott (vroegere Tokio Express (?) is ook al opgesteld)