Truineer Nieuws melden?

Wim Bloemen sluit, maar niet zonder dankwoord

Het doek was al over Fricks gevallen. Maar nu pas is de winkel helemaal leeg. De reststock werd opgehaald door Boss. Wim begint aan een nieuw leven. Maar niet zonder dankwoord en ook een klein verzoek.

Zo… de reststock is opgehaald door Boss en de winkel is nu leeg… echt leeg. Het grootste voordeel van de voorbije 7 jaren, geen stockrisico…

Grote dank aan iedereen voor de vele gelukwensen op social media, aan de klanten voor de voorbije jaren, aan iedereen die nog persoonlijk is komen afscheid nemen en de leuke attenties die ze bijhadden (zó veel drink ik toch niet ?), niet in het minst de collega’s uit de straat !

En zeker ook grote dank en respect aan mijn team, dat trouw aan boord is gebleven. Zonder hen was ik echt nergens de voorbije jaren ! Wie in de ruime omgeving van st-truiden op zoek is naar een administratief bediende (bvb onthaal) of een zeer betrouwbare poetshulp voor in de zaak, laat het mij gerust weten !

Last but not least : merci aan pa en ma ! 45 jaar geleden begonnen ze met niets en bouwden een topzaak uit. Ze maakten “de schonen tijd” mee en plukten er de vruchten van. Maar het retail landschap is fel veranderd en mijn passie lag elders… het was een harde beslissing in januari, maar de enige juiste… En ook aan mijn schattie die mij steunt door dik en dun en keihard meegaat in het najagen van mijn passie

Ons pand is nu beschikbaar, volledig ingericht en instapklaar voor een kledingzaak maar ook zeker geschikt voor andere branches. Alles bespreekbaar : pop up, korte of lange termijn huur, kopen,… interesse ? Ge weet mij te vinden hé.

En nu allemaal Burn BBQ liken

WIM BLOEMEN