Truineer Nieuws melden?

Voorzitster Vera America (Sporting Aalst): “gezonde ambitie richting stabiele derde provincialer”

Een vrouw als voorzitster van een voetbalclub. Het is niet veel vrouwen gegeven. Maar Vera America is een monument, eentje die haar mannetje weet te staan bij derde provincialer Sporting Aalst. Vanaf vandaag blikken we met haar vooruit op het komende seizoen. En wij zullen dat ook doen bij de andere Truiense provincialers.

Vera America: “het afgelopen seizoen was niet het makkelijkste. Na onze promotie hebben we lang moeten wachten op zekerheid van behoud in 3de provinciale C. Ik denk te mogen zeggen dat we nu beter gewapend zijn dan vorig seizoen. De huidige spelerskern is niet alleen sterker, maar ook breder geworden. Zo kunnen we ook eventuele tegenslagen beter opvangen.”

“Een plek in de linkerkolom moet zeker lukken”, klinkt Vera America ambitieus. “En wie weet, misschien kunnen we op een bepaald ogenblik stiekem lonken naar de eindronde. Maar we leggen onszelf geen druk op. We willen naar boven kunnen kijken, meer niet. Alle extra’s zijn welkom.”

“We hebben lang genoeg in het vagevuur van 4de provinciale vertoefd”, vindt Vera. ” We willen nu doorgroeien naar een gezonde derde provincialer met zoveel mogelijk spelers uit de eigen omgeving. Met de huidige Corona onzekerheid is het echter moeilijk om ver in de toekomst te kijken. Wie weet wordt de voetbalbeleving nooit meer zoals het was. Maar laat ons positief blijven en er van uit gaan dat alles weer in orde komt. Fingers crossed.

 

Transfers tot 30/06/2020…. nog transfers mogelijk tot einde augustus

In: Thibo Abeels (Bekkevoort), Dieter America (Diepenbeek), Koen Brans (Jeuk), Wout Brans (Jeuk), Dietmar Conard (Nieuwerkerken), Maarten Derwael (Stevoort), Jarne Dubois (Zepperen- Brustem), Tom Engelbosch (Kortessem), Rien François (Landen), Axel Haesen (Jong STVV), Glen Knaepen (vrij), Yannick Lowies (Nieuwerkerken), Niels Mombaers (Nieuwerkerken), Marten Vanbrabant (Heers), Niels Vanhaeren (Gravelo).

UIT: Ruben Beckers (Borgloon), Celle Mathijs (EMBO), Christophe Wils (Velm).

Trainer: Patrick Brugmans (derde seizoen)