Truineer Nieuws melden?

Versoepeling mondkapjesverplichting in Tongeren

Tongeren communiceerde vandaag de versoepeling van mondkapjesplicht. “Tongeren versoepelt vanaf vandaag de mondmaskerplicht. Dit betekent dat het dragen van een mondmasker enkel verplicht is voor voetgangers tussen 10 en 18 uur op parkings die openstaan voor publiek en in de volgende straten van de binnenstad (Grote Markt, Stadhuisplein, Plein, Sint-Truiderstraat, Hemelingenstraat, de Tieckenstraat, Maastrichterstraat, Stationslaan, Stationsplein, de Schiervelstraat, Hospitaalplein, Via Julianus, Veemarkt, Kloosterstraat, Onze-Lieve-Vrouwestraat).”

© Michael R. Roskam

Er worden geen gelijkaardige versoepelingen aangekondigd in Sint-Truiden
Burgemeester Veerle Heeren: “Wij hebben geen algemene mondmaskerplicht in onze stad, ze is al beperkt.”