Truineer Nieuws melden?

Verrassend: Marc Bels keert terug naar KVV Zepperen-Brustem

Marc Bels, jarenlang voorzitter van Brustem VV en aan de wieg van de latere  fusieclub KVV Zepperen-Brustem, keert terug naar het voetbal en naar zijn club. Drie jaar geleden kwam het na een dispuut tot een breuk. Maar intussen zijn de plooien weer glad gestreken en neemt hij weer een plek in het bestuur op.

© FB Marc Bels

“Dat dispuut van toen heb ik achter me gelaten”, zegt Marc. “Ik ben trouwens nooit echt weg geweest en was altijd een vaste toeschouwer bij thuismatchen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. De plooien zijn glad gestreken. En dus heb ik geen moment geaarzeld om terug te keren. Niet prominent, maar meer achter de schermen. Zo zal ik een brug vormen tussen de staf en spelers enerzijds en het bestuur, en zal ik onder meer ook de scheidsrechters ontvangen. Nu maar hopen dat we met al die Corona een vlotte start kunnen nemen. En dat we de competitie op een ietwat normale manier mogen en kunnen afwerken.”