Uitspraak van Muscat: “alleen het Belgische weer heb ik vooraf slecht geanalyseerd”

“Ik heb me hier aan één ding mispakt: het weer”, opende Muscat de wekelijkse persconferentie, deze keer in aanloop naar Oostende. “Alles heb ik vooraf geanalyseerd, behalve dat aspect. In Australië zeggen ze dat het hier altijd regent, koud en somber is. Maar wat kan het hier verdomd warm zijn. (brede glimlach).” Verder pakte Muscat uit met nog twee opvallende uitspraken.

© FK

Drie uitspraken tijdens de persconferentie van Muscat op Stayen

-We moeten meer respect voor onszelf tonen, zoals tegen Gent, niet zoals tegen Anderlecht. Want daar toonden we teveel respect voor de tegenstrever. Tegen Oostende wil ik een reactie zien, niet van individuele spelers, maar van het hele team.

-Tegen Oostende moet ik minstens (!) twee vervangingen doorvoeren: Sankhon en De Ridder. Wat hij met minstens bedoelde…. daar ging de coach niet echt op door.

-Ik heb alles goed geanalyseerd vooraleer ik naar België en STVV kwam. Op één ding heb ik me mispakt: het weer. In Australië denken we dat het hier altijd somber is. Maar wat kan het hier toch warm zijn.