Truineer Nieuws melden?

Ticketverkoop nieuw seizoen cc De Bogaard neemt vliegende start

Maandag 17 augustus startte de ticketverkoop voor het cultuurseizoen ’20-’21. Meer dan 1500 tickets vlogen op amper 1 dag de deur uit. Het cultuurcentrum pakt uit met een sterk programma en dat wordt gesmaakt. Bovendien investeerde de stad in veiligheid zodat alle voorstellingen coronaproof zullen doorgaan.

tv color test pattern – test card, vector
© Stad Sint-Truiden

“Vanochtend hebben we vastgesteld dat de ticketverkoop meteen bij aanvang vlot verliep. Mensen hebben duidelijk de weg naar onze website gevonden. Het geduld van velen is beloond en de zin in cultuurbeleving is groot, dat doet deugd. Het team van de Bogaard heeft de voorbije maanden dan ook hard gewerkt om de bezoekers het komende seizoen weer veilig te ontvangen”, zegt schepen van cultuur Jurgen Reniers.

“Het programma bevat zowel grote namen als jong talent. Ze worden allemaal voorgesteld in de nieuwe seizoenbrochure die vandaag is verdeeld. We kijken ernaar uit om onze inwoners en bezoekers opnieuw te laten genieten van het gevarieerde culturele aanbod dat ons cultuurcentrum te bieden heeft”, besluit burgemeester Veerle Heeren.

Meer info en tickets op www.debogaard.be. Wil je zelf ook een seizoensbrochure ontvangen, stuur een mail naar UiTbalie@sint-truiden.be .