’t Koffiehuisje de Blauwe Vogel in Nieuwpoort haalt topscores

Een tijd geleden opende ’t Koffiehuisje de Blauwe Vogel aan de kaai in Nieuwpoort. Het opende als een leuke ‘offline’ manier waarop mensen aan de kust kennis konden maken met het reisaanbod van De Blauwe Vogel. Nu haalt de zaak topscores.

Ze begonnen met nul ervaring in de horeca en scoren nu een 10/10 in de recensies van topchef Luc Bellings in Het Laatse Nieuws.

“Amai wat zijn we hier fier op. Nog maar enkele maanden bezig, 0 horeca ervaring en Blauwe Vogel Koffiehuisje in Nieuwpoort kaapt de hoofdprijs weg bij recensie Het Laatste Nieuws. 10/10 voor onze pannenkoek door topchef Luc Bellings. En dan hebben ze onze overheerlijke croques, quiche spaghetti, slaatjes en wafels nog niet geproefd. Impact artikel was direct voelbaar. Lange wachtrijen om binnen te geraken,” zegt Trudo Carlier.