Truineer Nieuws melden?

STVV haalt met ‘De Kanarie’ vroegere ‘Geel-Blauw’ weer van onder het stof

Vanaf morgen wordt op Stayen een stukje geschiedenis in ere hersteld. Want de club haalt het clubblad weer van onder het stof. Kennen jullie ‘Geel-Blauw van vroeger nog”. Geel-Blauw Vèf frank…. klinkt bij de oudste supporters nog steeds als muziek in de oren. Nu is er dus het nieuwe clubblad,  in een opgepoetste moderne versie, op papier, maar ook online: ‘De Kanarie’. Samen met de nieuw app alvast een mooi initiatief dat iedereen zal toejuichen. In de eerste versie heel wat interviews. Met nieuwkomer Keito Nakamura, maar ook met Samuel Asamoah en Wolke Janssens. Maar ook met boegbeeld Jorge Teixeira die graag praat over STVV en zijn recent geboren dochtertje Kiara. Daarnaast is er ook nog een pak clubinformatie in te vinden… Om naar uit te kijken.