Truineer Nieuws melden?

STVV – R. Antwerp FC mogelijk met beperkt publiek

De Nationale Veiligheidsraad heeft zich vandaag gebogen over de coronamaatregelen. Er kwam daarbij goed nieuws voor de evenementen die doorgaan op vaste locaties en dat vanaf 1 september. Er zal een mogelijkheid zijn om van de limieten (400 buiten en 200 binnen) af te wijken, met name voor “permanente infrastructuren”. Het zal de burgemeester zijn die in eerste instantie de aanvraag bekijkt. De Pro League liet alvast eerder deze week weten dat de protocollen om te hervatten met beperkt publiek klaar zijn. STVV besliste eerder om de thuismatchen in augustus te spelen zonder publiek. De eerste volgende thuismatch van STVV in september is die tegen Royal Antwerp FC op zondag 13 september om 16 uur.

© STVV - Guido Schalenbourg