Truineer Nieuws melden?

Sleutelbeenbreuk voor Steve De Ridder

STVV zal Steve De Ridder een tijd moeten missen. Bij hem is een sleutelbeenbreuk vastgesteld. Hij wordt vandaag al geopereerd. STVV zal hem een tijd moeten missen.

© PK

Kevin Muscat: “deze nederlaag is het gevolg van een foute attitude, een gebrek aan agressiviteit en aan druk vooruit. In het begin zat het nochtans goed, maar gaandeweg liep het fout. Getuige de twee doelpunten die we op een bijzonder domme manier pakken. Tel daar nog ’s de rode kaart van Sankhon bij, dan weet je dat we onszelf in de voet hebben geschoten.”

Jorge Teixeira: “ik kan mijn coach alleen maar gelijk geven. We zijn nochtans met de beste bedoelingen aan de match begonnen en niets liet vermoeden dat we uiteindelijk zo makkelijk onderuit zouden gaan. We moeten hier niet te lang blijven bij stilstaan. Maar we moeten hier wel samen de juiste lessen uit trekken. Dit mag ons tegen Oostende niet overkomen.

Nelson Balongo: “natuurlijk ben ik blij met mijn doelpunt. Maar wat kopen we daarmee? Niets. Het bewijst wel dat ik op de goede weg zit. Dit seizoen wil ik er mee voor zorgen dat de concurrentie voorin wordt aangescherpt.”