Sintruin Fans Chopin vieren eerste lustrum

Sintruin Fans Chopin vieren hun 5-jarig bestaan. Gezien Corona, een beetje in mineur,  maar dat neemt weg dat de supportersclub die schade wel op een gepast moment zal inhalen. Voorzitter Johan Desteg aan het woord.

© FB STFChopin

Op 13 augustus 2015 werd Sintruin Fans Chopin een officiële fanclub van STVV. Voorzitter Johan Desteg is een gelukkig man met het vijfjarig bestaan van de fanclub, al moest de fanclub de festiviteiten uitstellen: “Het coronavirus gooit roet in het eten. We hadden dit moment uiteraard graag op een andere manier gevierd. Maar we treuren niet. De nieuwe lidkaarten komen eraan en er volgen binnenkort ook nog wat nieuwtjes waar ik nu nog niets over mag zeggen”. Johan neemt ook graag even de kans om enkele mensen te bedanken: “Ik zou al onze leden en sponsors willen bedanken. Ook de mensen die zich keihard inzetten voor deze fanclub en het dagelijkse bestuur verdienen een woord van dank. En natuurlijk een dikke merci aan Tim Heynen . Want zonder hem was deze fanclub er nooit geweest”.

 

Informatie Sintruin Fans Chopin

Clublokaal: Café Burnout – Gorsemweg 168, 3800 Sint-Truiden
Voorzitter: Johan Desteg
Busverplaatsingen: Ja