Truineer Nieuws melden?

Shop&The City wagen maakt drie maanden plaats voor Formidabele Spaaractie

De Shop & The City autowedstrijd, waarbij shoppers in Sint-Truiden elke twee maanden kans maken op een splinternieuwe wagen, zal de komende drie maanden plaats maken voor de Formidabele Spaaractie. Lees meer.

De Shop & The City autowedstrijd, waarbij shoppers in Sint-Truiden elke twee maanden kans maken op een splinternieuwe wagen, zal de komende drie maanden plaats maken voor de Formidabele Spaaractie. Deze getrouwheidsactie, die normaal liep tot eind augustus, wordt verlengd tot 1 december 2020. Shoppers sparen bij elke aankoop punten met de Shop & The City-kaart. 20 gespaarde punten kunnen ingeruild worden voor 10 euro korting.

 Voor het eerst in zes jaar staat er geen te winnen wagen op de autoplatformen van Shop & The City. “Onze autowedstrijd zal de komende drie maanden plaats maken voor de Formidabele Spaaractie, die wordt verlengd tot 1 december 2020. De autoplatformen op vier locaties in de stad worden nu gebruikt om de nieuwe actie nog extra in de verf te zetten en enkele leuke ‘staycation’-activiteiten af te beelden”, aldus Philip Bronckaerts, voorzitter van Trud’Or vzw.

 “Tijdens de Formidabele Spaaractie kunnen shoppers punten sparen met de Shop & The City-kaart. Een bezoek aan de Truiense horeca of een dagelijkse aankoop bij de bakker, slager of traiteur levert 1 punt op. Een aankoop in een kleding-, schoenen- of accessoirewinkel wordt beloond met 5 punten. 20 gespaarde punten kunnen worden ingeruild voor 10euro korting bij de deelnemende handelszaken, hierna valt de puntenteller weer op nul en kan het sparen opnieuw beginnen.”

 

“Nu het winkelen met twee opnieuw is toegestaan en het nieuwe schooljaar voor de deur staat, willen we de klanten motiveren en belonen om in onze stad te komen shoppen. De getrouwheidsactie wordt dan ook met enkele maanden verlengd. In totaal wordt hiervoor een budget van 150.000 euro voorzien om te investeren in onze lokale handel”, concludeert Jos Pierard, Schepen van Middenstand.