Truineer Nieuws melden?

Pastorale eenheid Sint-Trudo stelt kerken open op 15 augustus

15 augustus is het O.L.V. Hemelvaart. Ter gelegenheid van de viering stelt de pastorale eenheid Sint-Trudo zijn kerken open voor iedereen die een verlies wil herdenken.

© Trudo Federatie

Tijdens de lockdown hebben veel mensen dierbaren verloren. Helaas konden zij niet steeds op de beste manier afscheid nemen. Daarom wil de parochiale eenheid aankomende Hemelvaart gebruiken om mensen de ruimte te geven om afscheid te nemen van hun dierbaren.

De parochie-kerken zullen van 14.00 u tot 16.30 u open zijn. Het Mariabeeld zal versiert zijn en mensen kunnen ter plaatsen de naam van een overledene op een steen schrijven of zelf spullen meebrengen om hun dierbare te herdenken. Iedereen is welkom ongeacht overtuiging.
Mer informatie kan je vinden via deze link.