Truineer Nieuws melden?

Matchday: AS Eupen-STVV, am Kerhweg, 16.15 uur

Vanmiddag Eupen-STVV. Een match die alle kanten uit kan, zo lijkt het. In het verleden maakten de kanaries er al van alles mee. Zware verliezen, maar ook opvallende driepunters. Benieuwd wat het vandaag wordt.

© STVV

STVV staat vanmiddag voor een verplaatsing naar Eupen. De matchen ‘am Kehrweg’ zijn vaak en dubbeltje op hun kant. Je weet niet aan wat je je moet verwachten. Alleszins een moeilijk te bekampen tegenstander die verrassend uit de hoek kan komen. En ex-kanaries Stef Peeters en Nils Schouterden zullen er zeker op uit zijn om hun ex-ploeg een hak te zetten. Muscat wil zijn ploeg verder zien groeien. Er zijn trouwens nog een paar versterkingen op komst. Liberado Cacace is er al.

Keepers: Steppe – Vanmarsenille – Schmidt

Verdedigers: Janssens – Mmaee – Buatu – Garcia – Matsubara – (Cacace)

Middenvelders: Durkin – Colombatto – Asamoah – Lee – Nakamura – Jhonny Lucas – Konaté – Van Dessel

Aanvallers: Suzuki – Colidio – Balongo – Ito – Nazon

 

Geblesseerd: De Ridder

Geschorst: Teixeira, Sankhon