Mariabeeld in Zepperen vernield

Jongeren hebben afgelopen nacht het Mariabeeld op de terreinen van Sint-Aloysius vernield. De Paters zijn er allemaal een beetje kapot van. De politie heeft pv opgemaakt. Het zou gaan om een groepje jongens en een meisje.

© Zepperen Samen

Verslagje Zepperen Samen

Twee luide knallen in de nacht. Groepje jongens en meisje vluchten weg. Een domme en laffe vernieling van een weerloos, eeuwenoud symbool van moederliefde. Het Mariabeeld met kindje Jezus dat al jaren en dagen bij de ingang van de schoolgebouwen van Hasp-O Zepperen de kinderen en ouders verwelkomt werd opgeblazen.
Ze zijn er bij de Paters allemaal een beetje kapot van en vragen zich af waarom.

PS: Politie heeft een PV opgemaakt. Alle info is welkom (vuurwerkaankoop, nachtelijke uitstapjes, opschepperij, …).