Lisa Jordens (21) uit Linter jongste winnaar van wagen van Shop & The City

Lisa Jordens, 21 jaar en uit Linter, is de jongste winnaar van de auto van Shop & The City. Dankzij een aankoop bij Mimosa in de Stapelstraat mag ze voortaan achter het stuur van een Honda Jazz (Garage Coenegrachts)

Na de verplichte sluiting van de winkels, maakten shoppers in juni en juli opnieuw kans op een wagen dankzij de Shop & The City klantenkaart. In combinatie met de Welkom Terug bon actie van de stad Sint-Truiden werden kosten nog moeite gespaard om de lokale ondernemers verder te ondersteunen in dit moeilijke jaar.

 

Door corona maatregelen werd de wagen deze keer niet verloot op de Haspengouw Markt maar op het kantoor van gerechtsdeurwaarder Marcel Smeets. Omdat de winnaar op die manier nog even geheim kon blijven, werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de jonge winnares, Lisa Jordens (21 jaar) bij haar thuis in Linter, te verrassen.

 

Het waren André Coenegrachts van de Honda garage en Schepen van Middenstand Jos Pierard zelf die met de splinternieuwe Honda Jazz, naar het huis van Lisa in Linter reden en aanbelden met het fantastische nieuws. “Ik was totaal sprakeloos” vertelt winnares Lisa, “mijn mama werd blijkbaar wel al op de hoogte gebracht door de organisatie. Zij vroeg me om namiddag thuis te blijven voor een verrassing, maar dit had ik zeker nooit verwacht!”

 

Lisa won de auto bij haar aankoop bij Lingerie Mimosa en daar waren Anita Kindermans en haar team uiteraard ook heel blij mee. “Het is de eerste keer dat hier een wagen werd gewonnen en ik gun het deze jonge dame van harte!” aldus Anita, zaakvoerder Mimosa.   

 

“Het doet goed om te zien dat jonge mensen in deze internet tijden ook nog kiezen om in onze stad te komen winkelen. En het was fantastisch om deze jonge dame daarvoor te kunnen belonen met deze verrassing van formaat!” aldus Schepen van Middenstand Jos Pierard.