Kledingwinkel Célistien kent een succesvolle opening

Op zaterdag 7 maart opende Célistien haar deuren. Het openingsweekend was een groot succes, helaas werd het enthousiasme van de zaakvoerster Kristien getemperd door de lockdown. “We voelen dat een persoonlijke aanpak werkt. In onze winkel vind je betaalbare merken, die nieuw zijn in de streek, zoals Wearable Stories, Milano en Mac jeans. Ook de dames met een maatje meer kunnen bij mij terecht met eyecatchers See You, Sylvia Curvy en in de winter Ciso en Twister. Onze zaak is ook helemaal coronaproof.”

Truineer-actie!
Zaakvoerster Kristien pakt ook uit met een heuse Truineer-actie. Ter herlancering van de kledingzaak verloot zij 3 bonnen van 50 euro onder de mensen die dit artikel delen. Je kan Célistien vinden op de Borgwormsesteenweg 11 in Sint-Truiden (vlakbij Taverne Winston).

Je kan hen ook volgen via Facebook (https://www.facebook.com/Celistienmode) en instagram.

Met Truineer.be wensen we Kristien alle succes toe!