Truineer Nieuws melden?

Gebrande Winning beste bierrestaurant ter wereld

Grote verrassing. De Gebrande Winning gaat momenteel met de naam van ‘beste bierrestaurant ter wereld’ lopen en heeft daarin de koppositie overgenomen van de bekende zaak “In de verzekering tegen de grote dorst’, het café van Yves Paneels in Lennik. Het was Yves Paneels zelf die het aan Raf Sainte, uitbater van de Gebrande Winning, liet weten.

Toen ik net een blije telefoon kreeg van Yves Paneels wist ik niet wat te zeggen. Jullie hebben de koppositie overgenomen van “in de verzekering tegen de grote dorst” ! Wel beste broertjes Paneels mijn respect en mijn erkenning voor wat jullie gedaan hebben is zo groot dat ik met klamme handjes de handschoen op neem! Gebrande Winning beste bierrestaurant ter wereld en beste bierlocatie ter wereld! hallelujah
De facebookpost van Yves Paneels

· 1 uur

Heuglijk nieuws!! Congratulations to Raf of Gebrande Winning with taking the lead of the world ranking of the World’s Best Beer Destinations! 💪🏆😀👍 Onze oprechte felicitaties voor chef-uitbater Raf het Truidense bierrestaurant De Gebrande Winning. Beste bierrestaurant ter wereld en beste bierbestemming ter wereld. #BibGourmand https://degebrandewinning.be/