Fietsersbond biedt elke week een originele fietsroute aan

Geen traditionele zomerfietsavonden op woensdag wegens Corona, meldt de Fietsersbond Sint-Truiden. Maar geen nood. De Bond biedt elke week een originele fietsroute aan via een speciale link.

© Fietsersbond

Tijdens de maand augustus organiseert Fietsersbond Sint-Truiden traditioneel op iedere woensdag een zomeravondfietstocht. Helaas gooit Corona dit jaar roet in het eten en moeten we het gekende recept aanpassen

In plaats van een fietstocht in groep bieden we jullie dit jaar wekelijks een originele fietsroute aan met suggestie voor een tussenstop. Deze route kunnen jullie met jullie eigen bubbel en op eigen tempo en gekozen moment fietsen.

Hierbij de route voor deze week: https://www.bikemap.net/en/r/6933566/#11.5/50.8371/5.2487

Wij wensen jullie alvast veel fietsplezier!