Truineer Nieuws melden?

Extra reeks Truiens Mondkapje ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ op de markt en bij Thijsen

Op algemene vraag hebben we nog een serie voorzien van het Truiens Mondkapje ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd …en na zeiker’ voorzien. Helaas zullen we nog een lange tijd het mondkapje mogen dragen. Wij hopen met deze actie op een leuke manier bij te dragen aan deze situatie. De truiense mondkapjes zijn uniek per stuk te verkrijgen op zaterdag 15 augustus op de Haspengouw Markt bij Tip-Top-textiel en bij Thijsen Autoparts op de Luikersteenweg 278 in Sint-Truiden vanaf maandag 17 augustus.

Verkrijgbaar bij team Thijsen Autoparts
De firma Thijsen kwam ook voor in de film Rundskop met de bandenwinkel. Per mondkapje gaat 0,50 cent naar het goede doel Sint Vincentius voor verdeling van voedselpakketten.

De voor een Oscar genomineerde film Rundskop blijft zo aanwezig in de community in Sint-Truiden. ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ werd al voor gedragen door lezers bij onze vorige lancering.

Tip-Top textiel op de Haspengouw Markt verdeelt ze ook op zaterdag 15 augustus

Praktisch
1 mondkapje ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd …en na zeiker’ kost 6 EUR en zijn verkoopbaar per stuk zolang de voorraad strekt vanaf zaterdag 15 augustus op de Haspengouw Markt en vanaf maandag 17 augustus bij Thijsen Autoparts
50 cent per mondkapje gaat naar het goede doel Sint-Vincentius
Het mondkapje is een product van het merk www.Topmaskz.be en zijn vervaardigd uit polyester waardoor ze goed ademen (zelfde leverancier als mondkapjes van KV Mechelen, Beerschot en STVV).