Truineer Nieuws melden?

Enkel wie abonnement kocht voor 27/08 kan naar STVV-Antwerp

STVV licht de supportersregeling voor de match tegen Antwerp extra toe. Er zullen maar 1600 supporters binnen kunnen, zijnde zij die een abo kochten voor 27.08.2020. Die daarna één kochten, zullen geduld moeten uitoefenen.

© Toerisme Sint-Truiden

Op zondag 13 september om 16.00 uur ontvangen de Kanaries R Antwerp FC op Stayen. In samenspraak met de lokale overheidsdiensten werd er beslist om 400 supporters per tribune toe te laten op Stayen tijdens deze wedstrijd. Tribune OOST wordt opgedeeld in twee delen waardoor de capaciteit hier hoger mag zijn. Ook tribune ZUID wordt opengesteld voor enkele fans uit tribune OOST.

Wie wordt toegelaten in het stadion tijdens deze wedstrijd?

Elke supporter die een abonnement kocht vóór 27/08/2020 wordt toegelaten in het stadion. Deze supporters worden spoedig op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen op wedstrijddag. De club maakte een calculatie van alle verkochte abonnementen tot en met 26/08. Alle abonnementen die na deze datum werden aangekocht, vallen uit de berekening die reeds goedgekeurd werd door de lokale overheidsdiensten. Er zal ook geen ticketverkoop zijn op de dag van de wedstrijd.

Bijgevolg worden de abonnees die na 26/08 hun abonnement aankochten pas uitgenodigd vanaf het weekend van 2-4 oktober voor de wedstrijd van STVV- KV Kortrijk. Let op: dit geldt enkel wanneer de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen opnieuw versoepeld. Indien dit niet het geval is, blijven dezelfde regels geldig als voor de thuiswedstrijd in september.

Maatregelen tijdens STVV – R Antwerp FC

Er wordt aan iedere aanwezige abonneehouder gevraagd om de maatregelen strikt op te volgen. Iedere abonneehouder wordt tijdig op de hoogte gesteld van de regels op Stayen. Dit houdt onder andere in: éénrichtingsverkeer, 1,5 meter afstand houden, verplicht mondmasker te dragen vanaf de perimeter rond het stadion, rechtstreeks plaatsnemen op het toegewezen zitje en enkel opstaan om naar de wc te gaan of wanneer u drank haalt aan de togen (slecht 1 persoon per bubbel met een maximum van vier drankjes) e.d..

De club dankt iedereen alvast voor het begrip en hoopt dat de regels strikt opgevolgd zullen worden