Vanaf 11 juli formidabele spaaractie in Sint-Truiden

Het stadsbestuur van Sint-Truiden lanceert een nieuwe actie om de lokale middenstand een boost te geven en het consumentenvertrouwen te herstellen na een moeilijke periode ten gevolge van de coronacrisis. Na de Welkom Terug Bon, de Aan tafel bon en 1001 nachten is er nu de formidabele spaaractie. Vanaf zaterdag 11 juli sparen shoppers in elke winkel punten met de Shop & The City-kaart, 20 punten kunnen ingewisseld worden voor €10 korting. 

© Stad Sint-Truiden

Wie komt winkelen in Sint-Truiden, kan de hele zomer lang sparen voor extra korting. Na het succes van de Welkom Terug bon, de Aan tafel bon en 1001 gratis nachten, waarmee het stadsbestuur respectievelijk handel, horeca en logies een economische impuls gaf, start vanaf 11 juli de Formidable Spaaractie. Shoppers sparen bij elke aankoop punten met de Shop & The City-kaart. 20 punten kunnen ingeruild worden voor €10 korting.

Puntensysteem voor extra kortingen

Een dagelijkse aankoop zoals een bezoek aan de bakker, slager of krantenwinkel levert 1 punt op. Een aankoop in een kleding-, schoenen- of accessoire winkel wordt beloond met 5 punten. In de Truiense horecazaken ontvang je 1 punt. Na 20 punten kan je de korting van €10 verzilveren, hierna vallen de punten terug op nul en kan het sparen opnieuw beginnen.

€150.000 voor lokale economie

“Met deze spaaractie belonen we klanten die in onze stad komen shoppen en we motiveren hen om snel weer terug te komen. Hiervoor is een budget van €150.000 vrijgemaakt dat we investeren in onze lokale economie. Een fantastische actie waarmee we mensen aan onze stad en lokale handelaars willen binden”, vertelt Jos Pierard, Schepen van Middenstand.

Verschillende acties om lokale horeca en handelaren te ondersteunen

“Deze getrouwheidsbeloning is één van verschillende acties die we met het stadsbestuur nemen in het kader van het herstel van onze lokale economie. In totaal investeren we 500.000 euro. Met de verschillende acties ondersteunen we de lokale economie financieel en haal je er als consument alle voordelen uit. Kortom, een win-win voor allebei”besluit burgemeester Veerle Heeren.