UPDATE – Al 213 Truiense mondkapjes verkocht!

Rond de middag lanceerden we de Truiense Mondkapjes met ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd …en na zeiker’. Intussen werden er al 213 besteld. De verkoop loopt dus als een trein. Per verkocht mondkapje gaat er 50 cent naar Sint-Vincentius.

Link naar webshop
Via de webshop Truineer nu bestelbaar en beschikbaar binnen de 14 dagen. U kan kiezen voor levering of gratis afhalen bij Thijsen op de Luikersteenweg 278, 3800 Sint-Truiden. De firma Thijsen kwam ook voor in de film Rundskop met de bandenwinkel. Per mondkapje gaat 0,50 cent naar het goede doel Sint Vincentius voor verdeling van voedselpakketten. Na bestelling zijn de mondkapjes af te halen bij Thijsen ofwel kan je ze laten verzenden.

De voor een Oscar genomineerde film Rundskop blijft zo aanwezig in de community in Sint-Truiden. ‘Gekloeët zèèt dzje altèèd… en na zeiker’ werd al voor gedragen door lezers bij onze vorige lancering.

Praktisch

  • 1 mondkapje kost 6 EUR en zijn verkoopbaar per stuk zolang de voorraad strekt.
  • Af te halen na bestelling binnen 14 dagen op vrijdag 24 juli of leverbaar 27 – 29 juli.
  • 50 cent per mondkapje gaat naar het goede doel Sint-Vincentius
  • Het mondkapje is een product van het merk www.Topmaskz.be en zijn vervaardigd uit polyester waardoor ze goed ademen (zelfde leverancier als mondkapjes van KV Mechelen, Beerschot en STVV).