Truineer Nieuws melden?

’t Veilinghuis het hele jaar de STRAFFE toer op

’t Veilinghuis gaat het hele jaar 2020 de STRAFFE toer op. STRAFFE aanbiedingen, gerechten en feesten volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Op 21 juli, de nationale feestdag, pakt de zaak uit met een STRAF BELGEN FEEST. Met lekkers, muzikale omlijsting en springkasteel. En dat allemaal corona proof. De plaatsen zijn dan ook beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

Straf Belgen Feest op 21 juli: tijd om om een keer opnieuw samen te genieten

Belgen en Straf Feesten….. Het hoort samen. Als biefstuk en friet, als café en bier, als kip en ei. De zaak waar ze dit jaar alles straf doen, is ’t Veilinghuis. Van de Straffe Vaderdag Box, over de Straffe Staycation met op dit moment paëlla tot het Straf Belgen Feest dat er op 21 juli zit aan te komen. Inderdaad. Feest op 21 juli. “We hebben lang genoeg alleen gezeten. Laat ons nu maar een eerste keer corona proof samen genieten”, vinden Jan en Luc Withofs. Ons advies? Doen!.

Dat Straf Belgen Feest op onze Nationale Feestdag op 21 juli aanstaande is alvast iets om in jullie agenda op te schrijven. Of het is nog beter om de hoorn van je telefoon te pakken of je handy in de hand te nemen en meteen te bellen. Want inschrijven is verplicht. Corona, weet je wel. Dit feest is alleszins volledig Corona proof en vindt plaats in shiften (11.30 uur tot 13.30 uur en 16.30 tot 18.30 uur of 20.30 uur). Aan jou om te kiezen. En weet dat er straffe gerechten zullen zijn, uit voorhand uit te kiezen (zie menukaart in bijlage), en muzikale omlijsting door Stefan van Easy Line die na het spijtige overlijden van zijn muzikale vriend Mathieu meteen voor zijn eerste solo-optreden tekent. En kinderen? Ja, die worden nooit vergeten in ’t Veilinghuis. Ook nu niet. Vandaar dat er ook een springkasteel zal staan. Afspraak op het terras van de Brassserie.
Voor reservatie of meer informatie:
011/693411