’t Dakdekkertje zet bouwverlof in en blikt terug

‘t Dakdekkertje dekt daken, dat blijkt duidelijk. Maar als we naar de foto zien, dan is er van ‘tje’ geen sprake. “We zijn ondertussen gegroeid tot een team van 15 medewerkers, klinkt het enthousiast bij zaakvoerder Tony Crabbé. “We blikken terug op enkele leuke projecten in de regio van Sint-Truiden. Je vond ons afgelopen jaar terug in de Schepen Dejongstraat, Prins-Albertlaan, Nieuwpoort en aan het station. Ook in Heers en omliggende gemeenten hebben we enkele leuke projecten gerealiseerd. We houden van grotere projecten en zijn gespecialiseerd in platte daken.”

© K. Vanhees - Foto dateert van voor coronamaatregelen

Bouwverlof
“We gaan met verlof en zijn terug op maandag 3 augustus. Onze mailbox wordt sporadisch gelezen, waardoor aanvragen wel verstuurd kunnen worden. Offertes en opmetingen kunnen doorgaan en ingepland worden vanaf 3 augustus.”

‘t DakdekkertjeLogo
Lewastraat 5
3440 Zoutleeuw
Tel.: 011 78 09 21 (terug beschikbaar vanaf 3 augustus)
E-Mail: info@dakwerken-ddk.be

Leuk wist-je-datje:
Wist je dat Crabbé Tony, zaakvoerder van ’t Dakdekkertje zijn vorige firma “Dakwerken Crabbé” in 2004 heeft overgelaten, omdat gezien zijn leeftijd de druk van 2 bedrijven te zwaar werd, en besloot om alleen met ‘t Dakdekkertje verder te gaan. Met de hulp van zijn echtgenote en zijn zoon “opvolger” Niels vond hij een nieuwe drive in zijn leven.