Truineer Nieuws melden?

STVV oefent woensdag tegen ASV Geel van coach Bart Janssens

Overmorgen woensdag speelt STVV zijn eerste oefenmatch in en tegen Geel, om 19 uur, weliswaar achter gesloten deuren. Trainer aan de overkant is een oude bekende, Bart Janssens, die na de beloften van STVV via een omweg bij Malinwa terugkeert naar zijn oude ploeg Geel, een club die omwille van licentieperikelen degradeerde naar eerste provinciale.

© youtube

Bij Geel zijn ze in de wolken over zijn terugkeer, zo blijkt uit het artikel dat ze plaatsten op hun facebookpagina nadat de ’transfer’ bekend geraakte.

“Het gerucht ging al even de ronde, maar sinds gisterenavond is het officieel. Bart Janssens keert terug naar zijn vertrouwde nest en wordt volgend seizoen opnieuw onze T1. Hij koos voor het uitdagende project van het nieuwe ASV Geel en wij zijn er dan ook van overtuigd dat Bart hiervoor de geknipte persoon is.
In het nabije verleden bewees hij bij onze club immers als geen ander om in snel tempo een hecht team te kunnen kneden. Bovendien ligt Bart in de bovenste schuif bij de Geelse supporters. Zijn groot netwerk in de voetbalwereld is een niet te onderschatten voordeel.”

“Welcome back, Bart. Het zijn de goeie die terug komen !”