Truineer Nieuws melden?

STVV moet alle zeilen bijzetten om niet te verliezen van Geel

Vermoeide kanaries eisten wel de bal op, speelden een aantal mooie kansen bij elkaar en raakten twee keer de lat (Colombatto en Durkin), maar konden niet verhinderen dat Geel voor het uur het laken naar zich toe trok via een goal van Borahsasar na een misrekening van doelman Vanmarsenille. Een smadelijke nederlaag voor de kanaries leek even in de maak. Maar Nazon en Durkin zetten de situatie vlak voor het laatste kwartier nog recht. Nog dit: in het slot pakte Mmaee rood en miste Lee een strafschop.

51′ 1-0 Borahsasar, 72′ Nazon (1-1), 73′ Durkin (1-2)

STVV eerste helft

Steppe, Sankhon, Teixeira, Garcia, Colombatto, Van Dessel, De Ridder, Troonbeeckx, Colidio, Balongo, Suzuki.
STVV tweede helft
Vanmarsenille; Janssens, Mmaee (88′ rood), Konate, Matsubara, Lucas (60′ Lee), Ito, Durkin, Asamoah, Nazon (88′ Vanhelden), Buya