STVV en Ito halen flink uit

STVV moest niet eens goed voetballen om de mannen van Nicky Hayen (zie foto) met een stevige pandoering huiswaarts te sturen. Gevaarlijkste man bij de kanaries was Ito die twee doelpunten voor zijn rekening nam maar op strafschop een hattrick liet liggen. Ook Matsubara speelde een opvallend degelijke match op de flank.

Doelpunten:  9′ 1-0 Ito, 34′ 2-0 Lucas, 47′ 3-0 Ito, 50′ 3-1 Milosevic (strafschop), 75′ Lee (4-1)
Gele kaarten: Lee, Vukotic

STVV: Vanmarsenille; Troonbeeckx (61′ Van Helden), Janssens (84′ Vanwesemael), Konaté, Matsubara; Lucas, Asamoah; Lee (geel), Van Dessel, Ito; Nazon (46′ Balongo).
Waasland-Beveren: Pirard; Schoonbaert, Caufriez (84′ Van De Wiel), Vukotic (geel), Vukcevic; Koita (56′ Albanese), Schryvers (84′ Ben Omar), Verreth (70′ Bizamana), Efford (84′ Kobayashi); Milosevic (77′ Sula), Jubitana (70′ Heymans)