Slagerswinkel wordt belevingswinkel ‘Karaat’

Wie al door de Diesterstraat reed, fietste of wandelde heeft gezien dat de oude slagerij op de hoek met de Breendonkstraat aan een grondige verbouwing wordt onderworpen. In oktober opent daar een heuse belevingswinkel. Karaat of een nieuwe kosmopolitische parel aan de Truiense kroon.

Op facebookpagina Karaat.store

In de achtertuin van onze Klaarchitectuur-kapel vormt een pand de hoek van de Breendonkstraat en de Diesterstraat. Deze voormalige slagerij krijgt momenteel een tweede leven. De belevingswinkel ‘Karaat’ wordt het natuurlijke verlengstuk van Klaarchitectuur. Letterlijk – gezien de ligging vloeien de gebouwen in elkaar over – en figuurlijk.
Binnen Karaat versmelt design met een gezonde keuken. We bieden designobjecten aan die passen binnen Gregory’s heldere visie: een productselectie van interieuriconen, bij voorkeur van Belgische makelij, waarmee je jouw woning voorziet van de inrichting die het verdient.
Bovendien zal Karaat een platform bieden voor opkomende kunstenaars.
Wil je even de tijd nemen om te filosoferen over design en interieur? In een huiselijke sfeer serveren we je een inspirerende lunch: onze belegde boterhammen brengen een ode aan de groente.
Momenteel verbouwen we Karaat volop tot een nieuwe kosmopolitische parel aan de Truiense kroon.
Vanaf oktober 2020 ben je er van harte welkom.
Kijk je al uit naar de opening? Deel onze aankondigingspost op Facebook: wij nodigen vijf ‘delers’ uit voor een exclusieve voorproefavond in september