Truineer Nieuws melden?

Slachtoffer vluchtmisdrijf blijft met veel vragen achter

Katrien Vanlangenaker werd slachtoffer van vluchtmisdrijf en heeft 3 maanden later nog altijd geen antwoorden gekregen van de politie.

© Stockbeeld Pexels

Drie maanden geleden maakte Katrien melding van een vluchtmisdrijf. Ze had de nummerplaat van de dader genoteerd.
Katrien nam zelf weer contact op met de politie nadat ze niks meer over haar zaak hoorde. Helaas had de politie haar geen goed nieuws te vertellen. De camerabeelden in de buurt van het ongeval waren niet bekeken en de verdachte, van wie thans de nummerplaat was doorgegeven, was niet verhoord.

Onze redactie nam contact op met de lokale politie. Zij konden geen details vrijgeven over het onderzoek maar verzekerden wel dat elke klacht serieus en snel wordt aangepakt. Normaal gezien worden verdachten de dag zelf al gehoord.