Truineer Nieuws melden?

Onze selectie uit 26 spelers

Ook vandaag traint STVV in twee groepen: onze vaststelling…. Natuurlijk zijn er versterkingen nodig, maar ook op dit moment beschikt STVV nog altijd over een stevig arsenaal spelers waarmee je toch een serieus elftal kan samenstellen. We probeerden een basiself te maken met wat voor handen is. Puzzelen jullie mee?

© Patrick Smets

Group 1 (13 players)

Vanmarsenille Wim – Durkin Christopher – Ito Tatsuya – Seungwoo Lee – Jhonny Lucas – Balongo Nelson – Van Dessel Stan – Sankhon Ibrahima – Konate Mory – De Ridder Steve – Asamoah Samuel – Mmaee Samy – Van Helden Rein 

Groupe 2 (13 players)

Steppe Kenny – Schmidt Daniel – Garcia Pol – Nazon Duckens – Suzuki Yuma – Troonbeeckx Mathieu – Turay Buya – Matsubara Ko – Janssens Wolke – Teixeira Jorge – Colidio Facundo – Colombatto Santiago – Siebren Lathouwers

Onze basiself in pakweg een 3-5-2 waarbij we Suzuki een plaats geven vlak achter het spitsenduo 

Doel: Kenny Steppe

Achteraan: Sankhon, Jorge Texeira, Pol Garcia

Midden: Chris Durkin, Samuel Asamoah, Yuma Suzuki, Santiage Colombatto, Ko Matsubara

Vooraan: Turay Buya, Facundo Colidio