Truineer Nieuws melden?

Nina Derwael: nieuwe sponsor, nieuwe plannen

Onze trots Nina  Derwael gaat vier jaar langer door. Dat heeft ze zopas verteld aan HLN. Eerst zou ze stoppen na Tokio 2021. Niet dus. Ze lonkt zelfs naar Parijs 2024. Opvallend. Haar vriend Siemen Voet had een belangrijke ‘voet’ in die beslissing.

De nieuwe sponsor van Nina Derwael heet VDK-Bank. Ze gaan samen in zee tot 2024. Opvallend. Want eerder maakte de gymnaste bekend dat ze er de brui aan zou geven na de Spelen. Nu werkt ze vooral naar die Spelen van 2021 toe, normaal dit jaar gepland, maar door Corona uitgesteld. En tussendoor -in december- staat nog het EK in Bakoe op het programma. Daarna wil ze in 2023 deelnemen aan het WK artisanale gymnastiek in eigen land. En vermits de Olympische spelen in Parijs van 2024 dan maar één jaartje verderop in de tijd liggen, lonkt ze ook naar dat topfeest van de sport. Anders gezegd: Nina gaat nog een tijdje door. En dat is goed nieuws