Natascha Clerinx maakt filmpjes in het Plat Sintruins op TikTok

De Truiense Natascha Clerinx is social media manager van beroep. Voor de leuk maakte ze een paar maanden geleden een account aan op TikTok. Haar videos over het Plat Sintruins zijn razend populair. Vandaag verscheen een interview van haar bij HLN.

© Mine Dalemans voor HLN

Omdat ze social media manager is begon Natascha zich bezig te houden met de app TikTok. Op dit social media platform post je videos van tussen de 15 en 60 seconden lang. Het doel is op de For You page geraken en daar slaagt Natascha aardig in. Met meer dan 6600 volgers 190.000 likes heeft ze al een flink gevolg opgebouwd.

Haar populairste video over het ons lokaal dialect behaalde al bijna 200.000 views en 8000 likes.

Wil je de video’s van Natascha bekijken? Neem dan zeker een kijkje op haar TikTok onder de gebruikersnaam @nataschaclrx of op haar instagram @nataschaclrx.

*Dit artikel verscheen op 21 juli 2020 op HLN.