Truineer Nieuws melden?

Nakamura nog niet mee, scan voor Buya

De Kanaries vertoeven op dit eigenste moment in het Parkhotel Horst voor een zomerstage. Nakamura sluit in de loop van de week aan, Buya moet onder de scan. Muscat is van plan er serieus de pees op te leggen.

© STVV

Onze Kanaries kwamen gisterenavond aan in Parkhotel Horst voor een week zomerstage! Volgende Kanaries maakten de verplaatsing naar Nederland:

Steppe Kenny, Matsubara Ko, Garcia Pol, Colombatto Santiago, Sankhon Ibrahima, Suzuki Yuma, Lee Seungwoo, Asamoah Samuel, De Ridder Steve, Colidio Facundo, Van Dessel Stan, Mmaee Samy, Schmidt Daniel, Janssens Wolke, Ito Tatsuya, Konate Mory, Teixeira Jorge, Troonbeeckx Mathieu, Balongo Nelson, Durkin Chris, Flora Barboza Jhonny Lucas, Vanmarsenille Wim, Masoudi Hamza, Lathouwers Siebren, Nazon Duckens

Nakamura is nog niet mee. Hij heeft een werkvergunning voor België maar op zijn Europese vergunning is het nog even wachten. Hij sluit aan in Nederland van zodra dit in orde is. Buya heeft last van een blessure en gaat morgen onder de scan. Hij zal aansluiten als we de resultaten kennen.

Alle trainingen vinden plaats achter gesloten deuren.